Smalle doorgang voor de bus


In de bocht bij het buurthuis is het al erg smal, maar als er dan ook aan beide kanten geparkeerd wordt en er komen dan ook nog een aantal tegenliggers aan dan houdt het toch echt op. Geef de bus wat ruimte, want als hij achteruit moet, dan is dat in zo’n bocht levensgevaarlijk!

2 thoughts on “Smalle doorgang voor de bus

  1. anoniempje

    de bus ruimte geven ? daar hebben sommige automobilisten dus ook nog nooit van gehoord, de bus klem zetten of net even gas geven voor een versmalling, dat is het einde ! sommige mensen hebben geen idee hoe moeilijk de buschauffeurs het hier hebben !

  2. annabee

    Helemaal mee eens, de bus moet vrij baan hebben. Ik zou tenminste niet graag zien dat wat nu de eindhalte is afgeschaft zou worden en we het moeten doen met xc3xa9xc3xa9n halte bij de winkels.

Leave a Reply