katten en hun uitwerpselen

reactie op hondenlosloopveld Andijkpad Er is de laatste tijd zoveel geschreven over honden en hun uitwerpselen, daar zou dan via de hondenbelasting dat apparaat voor komen. maar wat ik nog steeds niet snap is dat er nooit over katten geklaagd wordt. regelmatig zie ik die in de zandbak bij de school de sluis en in het zand bij de glijbaan van het buitenschoolse opvang hun behoefte doen, oke ze gooien er netjes zand over, maar de kinderen zitten in dat zand te spelen, dat vind ik echt smerig,maar daar hoor je ze niet over. het zou wel zo goed zijn voor de kids als het afgedekt zou worden buiten de tijden dat het niet gebruikt wordt. of zie ik dat verkeerd??? anoniempje

2 thoughts on “katten en hun uitwerpselen

  1. anneloes

    Leerlingen van de Sluis spelen al meer dan een jaar tijdens schooltijden niet meer in de zandbak. Er worden ideexc3xabn verzameld om er voor te zorgen dat er bij de oplevering van de verbouwing een leuk alternatief is voor de zandbak. Dit is echter niet zo makkelijk. Heeft u een leuk idee? Neem contact op met basisschool de Sluis.
    Leuke, veilige en betaalbare ideexc3xabn zijn zeer welkom.

  2. anoniempje

    voor het afdekken van zandbakken schijnt plastic te bestaan, u zou bij andere scholen eens navraag kunnen doen,de kinderen kunnen tijdens schooltijd gewoon in een schone zandbak spelen, en daarna wordt de bak afgedekt. ideetje???

Leave a Reply