Energiebesparing

Werd het toch nog gezellig in haven.
Overal kaarslicht en donker op straat. In een groot deel van Lelystad viel het licht even uit, net zoals hier in haven. Alleen met dat verschil dat het hier niet meer aanging.
In het cafxc3xa9 was het voor de darters iets moeilijker om het bord te raken, en de disco in het buurthuis werd wel erg stil. Op zo’n moment kom je er achter dat noodverlichting toch wel zijn voordelen heeft. Op de Sluis (Noordersluis) moest men de kelder in om de sluisdeuren te kunnen sluiten. En dat allemaal omdat een medewerker van het energiebedrijf zonodig tweedehands zekeringen wil verkopen op de vrijmarkt (geintje) Gelukkig ging na een uur het licht weer aan. En kan men alle klokjes weer op tijd zetten. Nog even wachten tot het waterbed weer op temperatuur is, en dan snel naar bed.

welterusten

1 thought on “Energiebesparing

  1. anoniempje

    het was wel een leuk gezicht, iedereen gezellig met kaarslicht.
    alleen waren veel mensen ontstemd ,want het pinautomaat heeft het hele weekend niet gewerkt door de storing.

Leave a Reply