speelplaatsen elders in Lelystad

De hieronder afgebeelde speeltoestellen vind u allen bij elkaar op nog geen vijf minuten fietsen vanaf Batavia Stad, het kan dus wel!
vanaf Batavia Stad over de parkeerplaats, neem de fiets / voetgangersbrug, laat uw fiets uitrollen en u komt het vanzelf tegen.4 thoughts on “speelplaatsen elders in Lelystad

 1. anoniempje

  ydele hoop dat zo iets in de haven komt, onze wijk blijft achter met alles,hier komen de dagjesmensen niet kijken,dus hoeft het niet zo mooi te worden.
  de haven blijft achtergebleven gebied,jammer, ook onze kinderen hebben recht om te spelen.

 2. Mich

  Nou ja ik weet dat er ooit eens een paar mensen zijn benadert die wel speel toestellen uit hebben gezocht en dat er voor aan de Harderwijkstraat een budget van +- 10.000 euro was om toestellen neer te zetten en aan de binnendijk een budget van 5000 euro waar dan ook nog een trapveldje zou komen maar volgens mij heeft niemand erge haast om daar weer een slinger aan te geven want alles is al uitgezocht in samenspraak met enkele ouders uit de buurt.
  Volgens mij ligt de bal weer bij de gemeente.

  Groetjes Mich 8)

 3. de eerlijke vinder

  Vers van de pers:
  de genoemde bedragen zijn niet helemaal juist, maar geven een aardige indruk.Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat het allemaal rond komt en wel op zeer kort termijn. u hoort dit weekend meer over de speelplaatsen in haven en de planning daarvan.

  de eerlijke vinder

Leave a Reply