visje uit het bovenwater

Vol trots laat de visser zijn zojuist gevangen karper zien en zet hem vervolgens snel en met beleid terug in het bovenwater. Het zwarte kussen achter de visser is bestemd om de vis op te leggen tijdens het onthaken. De visser vertelde mij dat hij verplicht is dit kussen bij zich te hebben. Bij controle wordt hier ook aandacht aan geschonken. Weer wat geleerd!

7 thoughts on “visje uit het bovenwater

 1. raymond

  hoi allemaal

  ik wil even zeggen dat ik deze mooi karper gevangen
  het was wel zwaar voor de eerst keer maar het was echt heel mooi om zo een te vangen maar iedergeval ga ik het nog een keer proberen om er nog een te vangen van alle soorten maar ik ben achter gekomen dat dit en lederkarper is het zijn zels zaam dieren in het natuur maar ook om te vangen maar ik wil een beroep doen alle karper vissers het is verplicht om een zachte kusen of zo ding wat zacht is het mag niet op het riet of gras dat is niet goed voor een karper hou daar goed aan als je dat niet heb de boete zijn best wel hoog

 2. de eerlijke vinder

  aan de manier waarop jij met de karper omging kon ik niet opmaken dat het je eerste grote karper was.
  ik hoop dat je er nog veel mag vangen.

  de eerlijke vinder

 3. Herman

  Hallo raymond.
  hij ziet er zeker toppie uit hoor .
  dus bij deze ga zo door want ze liggen zeker wel te wachten op je die grote jongens .

  Groet
  van Herman 🙂

Leave a Reply