Spreuk van vandaag

Een bewolkte dag met hier en daar een klein beetje zon. Vroeg op pad met de eindbestemming Haarlem. De temperatuur net even boven nul, dus geen ijskrabber nodig. Vandaag geen controle op de dijk en dus snelheden tussen de 90 en ruim 130 km/uur. Het lijkt soms wel een spelletje. De een haalt de ander in en de ander de een. Beide proberen ze het kip en ei verhaal op te lossen. Dit heeft echt geen zin, dit hebben vele voor u ook al geprobeerd.
Op de snelweg was het erg rustig, en met deze snelheden ben je dan veel te vroeg op je werk.omdat je de eerste bent moet je wel even koffie zetten en als het tegenzit dan was je uit verveling nog even de kopjes van afgelopen vrijdag af. Je collega die allang niet meer aan de kip en het ei denkt komt rustig relaxt zonder snelheidsbonnen binnen en geniet van een heerlijk kopje koffie in een schone beker.
Blijf jij maar racen.

Leave a Reply