Vervuiling, slecht onderhoud

784

785

De foto’s hierboven heb ik vanmorgen vroeg gemaakt. Dit naar aanleiding van een bericht dat ik van een buurtbewoner heb ontvangen. Deze bewoner was het al een tijdje zat en heeft de Postbank dit meerdere keren laten weten. Maar zoals u kunt zien laat het onderhoud nog steeds te wensen over. Hieronder treft u een paar foto’s die de bewoner heeft ingezonden en een korte impressie van de briefwisseling tussen de Postbank (beheerder van de giromaat) en de bewoner.   De datum waarop de foto’s zijn gemaakt zijn in de foto verwerkt.786

Mijn email aan de postbank, antwoord en dan nog een korte mail van mij :
 
Goedendag,

Na enkele telefonische klachten over de ronduit smerige geld-automaat op de Ringdijk te Lelystad-Haven, waarop de desbetreffende medewerker mij verzekerde dat het in orde zou komen, vandaag 07-08-2007 wederom een geldautomaat aangetroffen waar je met je handen nog niet in de buurt wilt komen ! Deze keer heb ik er fotoxc2xb4s van genomen en zal deze wanneer dit probleem blijft bestaan via het internet verspreiden,.. dit is GEEN goede reklame voor de Postbank.

==============

Geachte meneer,

Het spijt ons dat de Giromaat nog niet is schoongemaakt. Wij hebben contact gehad met de beheerders van de Giromaten in Nederland. Er zal op zeer korte termijn een schoonmaker langs gestuurd worden om de Giromaat weer in goede orde te stellen.

We danken u dat u de moeite neemt om ons dit (meerdere malen) te melden. Binnenkort kunt u gelukkig weer pinnen op de Ringdijk te Lelystad-Haven.

Met vriendelijke groet,
Postbank N.V.

Mw. drs. I.M. van der Wal
Hoofd E-commerce en E-mail

===============

Beste mevrouw v.d. Wal
Ik hoop dat u de beheerders op het hart weet te drukken dat deze Giromaat reeds
meerdere keren, zwaar vervuild is geweest en dat het niet de taak van de Postbank
of andere klanten is, elke keer weer melding te moeten maken.

m.v.g.
Een bewoner uit Lelystad Haven787

1 thought on “Vervuiling, slecht onderhoud

Leave a Reply