Kinderfun (oplichters aan de deur)

Opnieuw kreeg ik een brief van een incassobureau over de oplichters van Kinderfun. Voor wie geintresseerd is kijk op www.kinderfun.info let wel, de laatste berichten staan op deze site onderaan. Dus tegengesteld aan hetgeen u hier gewend bent. Heeft u zelf ook problemen met deze oplichters, reageer dan op de site of stuur een mail aan mail@kinderfun.info

2 thoughts on “Kinderfun (oplichters aan de deur)

 1. vermeer

  er is bij mijn iemand aan de deur geweest over kinderfun .
  heb geld van mijn rekening af gehouden maar heb niets er voor trug gekregen ik ben bang dat ik opgelicht bent.
  wat moet ik doen help mij alstublief.

 2. Chris (de eerlijke vinder)

  U kunt contact opnemen met uw bank en de situatie uitleggen. De bank kan het geld indien het niet langer dan 30 dagen geleden is afgeschreven storneren (terug boeken op uw rekening) en uw rekening blokkeren voor het afboeken door deze oplichters.
  Hierna heeft u nog een lange weg te gaan. Voor meer informatie kijk op http://kinderfun.info of op het forum van tros radar http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=54526 en discussieer daar mee.
  Op kinderfun.info vind u een complete briefwisseling waar u delen uit kunt copieren om vervolgens in uw eigen brief te verwerken. let wel op dat u nimmer uw abbonnement opzecht zonder te vermelden dat u niets weet van een zogenaamd abbonnement of contract. U kunt dit verwoorden door te stellen: Ik ben mij niet bewust van het feit dat ik een contract of abbonement bij u heb afgesloten Indien dit wettelijk gezien wel zo is dan zeg ik het contract of abbonnement per direct op.

Leave a Reply