Buitenboord motor of geen motor

755
Op zaterdagochtend rond vijf uur heeft de politie twee personen van een boot gehaald die onbestuurbaar tegen de stenen wal van de oostvaardersdijk tussen Lelystad en Almere aan beukte.

Op de foto is duidelijk te zien dat er een noodconstructie achterop de boot is aangebracht om een buitenboordmotor op vast te zetten. Wat de verdere toedracht tot dit gebeuren is dat kunnen we slechts gokken. Het lijkt er in ieder geval op dat de tijdelijke constructie niet sterk genoeg was om de motor te dragen, maar het zou bijvoorbeeld ook zo kunnen zijn dat motorpech de oorzaak is. Rond 9:00 uur heeft de KNMR (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) het bootje weggesleept.
Door het beuken op de rotsen heeft het bootje behoorlijk wat schade opgelopen.756

757 

Leave a Reply