Oplichters aan de deur (vervolg)

In het bericht hierboven heeft u kunnen lezen hoe Kinderfun BV de zaak belazert. In mijn laatste telefoongesprek met Kinderfun (de directie) heeft de man (directeur) mij toegezegd dat het (niet bestaande of ongeldige)contract na zes maanden door hem in tegenstelling tot normaal zou worden stopgezet. Ik heb hem toen gezegd dat er voor mij geen sprake is van enig geldig contract en ik dan ook niet zou betalen voor de tweede periode van drie maanden. Indien hij het hier niet mee eens zou zijn dan moest hij er maar een rechtszaak van maken. Het werd een tijdje (17 maanden) stil, totdat op 25 augustus jl. deze brief op de mat viel.747
U zult begrijpen dat ik enigszins verbaast was, gezien de lange periode dat zij niets van zich hebben laten horen.  Dit maakt de zaak voor beide een stuk lastiger, omdat er nimmer van iemand die zich van geen kwaad bewust is mag worden verwacht dat hij alle stukken nog direct voor handen heeft. Nu heb ik het geluk dat alle troep die deze firma geleverd heeft nog keurig in mijn bezit is (zelfs in originele verpakking)omdat ik deze oude rommel niet geschikt achte voor mijn kinderen. Ik heb het dan over de materialen die slechts gedeeltelijk zijn geleverd over het eerste kwartaal. Deze rekening hebben wij overigens keurig voldaan, in tegenstelling tot Kinderfun. Deze oplichters hebben slechts een deel van de betaalde artikelen aan ons geleverd. Bovendien voldeed het geleverde niet aan onze verwachtingen en komt zeker niet overeen met hetgeen met de verkoopster aan de deur is overeengekomen.

Reden voor mij om de zaak eens om te keren. (een zogenaamd koekje van eigen deeg)

749 

3 thoughts on “Oplichters aan de deur (vervolg)

 1. W van Strijp

  Zaterdag (25-08-07) Kreeg ik PRECIES dezelfde brief als u hier laat zien. Ik ben maandag aan het zoeken gegaan naar de brieven die ik 2 jaar geleden gekregen heb van dit zooitje oplichters over het na komen van een contract.Ik had even daarvoor (maandje of 2 a 3) opgezegd omdat ik veel over oplichtingen van hun kant hoorde EN de geleverde goederen (de cdtjes vooral) niet voldeden aan de verwachting (oude rommel) Ik moest toen volgens hun nog iets van geloof ik….20 euro ofzo voldoen. Die heb ik netjes voldaan (na wat telefoontjes van mij kant hoe ze er ins hemels naam aan kwamen dat ik moest betalen…maja niet voor rede vatbaar en ik was het beu…voor 20 euro had ik rust dacht ik….had in die tijd wel genoeg aan mn hoofd aan prive ellende) Ik dacht dat ik hiermee van hun af zou zijn (en van hun waardeloze rommel) En inderdaad de waardeloze rommel kwam niet meer. Geen brieven/telefoontjes niks meer van kinderfun. Gelukkig dacht ik… Na ongeveer n jaar zonder kinderfun heb ik mn papier winkel een keertje uitgezocht en vermoedelijk die zooi van hun weg gegooit. Het was immers afgehandelt….DACHT ik.
  Niet dus…Nu willen ze me dit dus weer door mn strot duwen. Ik heb die INVOGEM gebeld…en kreeg een of andere automatiserings bedrijf aan de telefoon (heb nog gevraagt of ik niet met Invogem sprak…nee dus nooit van gehoord zei de vrouw aan de andere kant van de lijn). Dus de eene oplichter heeft een pakt gesloten met de andere? Of wat moet ik hier nu weer van denken??
  En wat moet ik nu ins hemels naam doen met deze brief?
  Wat n gedoe weer..
  Ik ben geneigt uw brief te copieren en op te sturen uit mijn naam 😉

 2. k van lier

  Ja hoor. Ook ik heb na ruim een jaar precies dezelfde brief mogen ontvangen (24 augustus). Ben blij bovenstaand verhaal gezien te hebben. Heb invogem gebeld en ben nu in afwachting van hun telefoontje terug. Het was namelijk niet mogelijk direct iemand te spreken te krijgen over mijn dossier. Ben benieuwd en anders…… stuur ik echt de brief van “de eerlijke vinder” in.

 3. anoniem

  ik heb precies dezelfde brief gekregen en ben ook gaan bellen en ik heb dat bedrag wel moeten betallen ben zels bij een advocaat geweest en invogem staat zelfs geregestreerd bij de k en verkoop handel .
  ik heb wel een brief gevaagd van kinderfun dat ik na de betaling niets meer van hun wil horen ik ben dus opgelicht voor 65 euro .

Leave a Reply