24 augustus Naturalisatiedag

Persbericht200_14Gemeente organiseert feestelijke middag

Vrijdag 24 augustus wordt in heel Nederland voor de tweede maal de Nationale Naturalisatiedag gevierd, een feest- en ontmoetingsdag voor mensen die xe2x80″recent- het Nederlanderschap hebben verkregen. Gemeente Lelystad organiseert op deze dag een feestelijke middag in het Nieuw Land Erfgoedcentrum.

De middag staat in het teken van kennismaken met elkaar en kennis maken met de geschiedenis van de jongste provincie van Nederland: Flevoland. Alle Lelystedelingen die dit jaar de Nederlandse nationaliteit hebben gekregen zijn persoonlijk uitgenodigd om deze middag bij te wonen. Daarnaast zijn alle zelforganisaties op het gebied van integratie uitgenodigd. Deze middag zal ook een reguliere naturalisatieceremonie plaatsvinden. Ontvangst is om 14.00 uur, start programma om 14.30 uur.
De middag duurt tot ca. 17.00 uur.

Leave a Reply