Kinderlokker in Lelystad Haven (vervolg)

Op donderdag 2 en vrijdag  3 augustus is er in Lelystad Haven een Kinderlokker gesignaleerd. De man vroeg aan de kinderen of ze met hem mee wilden in de auto om een ijsje te halen. gelukkig zijn de kinderen hier niet op in gegaan. De politie heeft extra agenten ingezet om toezicht in de wijk te houden en een onderzoek ingesteld. Buiten deze twee dagen is er niets meer van de man vernomen. Hangende het onderzoek (wat nog steeds gaande is) wil de politie nog even niets kwijt. Ondanks het feit dat de man er niet meer lijkt te zijn wordt er geadviseerd extra atent te zijn op vreemd gedrag en de kinderen goed in de gaten te houden. Hierbij blijft goede voorlichting een belangrijk item.

Heeft u iets verdachts gezien, neem dan contact op met
Politie Flevoland tel. 0900-8844.

Leave a Reply